Fröken i täten…

Har slagit årets svettrekord idag. Det rann svett över allt. Och med överallt menar fröken verkligen över allt, smalben, armar, händer och på näsan är bara några ställen.

När det började rinna på näsan klagade fröken, hon gillar inte att svettas på detta sätt då säger coachen: ”Tänk dig att det är små bilringar som rinner bort så blir du gladare.”

Den här skylten gjorde fröken gladare…

 

 

Kan meddela att fröken INTE blev gladare utan hon började i stället fundera på om coachen tycker att fröken har många bilringar som ska bort. Kan meddela att detta inte är en av coachens smartaste kommentarer men att han fortfarande lever. Om någon oroade sig för hans hälsa.

Levde gjorde också den första ormen vi såg – den ringlade sig över vägen. Fröken skrek skräckslaget och coachen hojtade att den var fin. Vi har inte riktigt samma syn på ormar. Nästa orm som fröken körde över var död! Fröken skrek ändå högt (alla ormar är hemska) och nu hojtade coachen att det bara var ett skinn! Strunt samma om ni frågar fröken…. Man kan inte vara säker på att den spanska ormen inte hade lite liv kvar i sig och tänkte bita fröken i benet eller något…

Coachen är mycket nöjd med sin cykelfika

Fröken nöjde sig med dessa … 

 

 

 

 

Till slut är det verkligen en cykelfika som coachen har beställt vid dagens fikastopp? Kan det verkligen räknas som cykelfika?