Inget stål i den här kroppen snarare en massa mjukdelar

Har en galen kollega – idrottsläraren R – som hävdar att fröken borde döpa om sig till stålfröken. Har dock aldrig riktigt förstått varför han tycker att det namnet passar en medelålders, pipig cykelfröken. Obegripligt! Och idag hade han fått uppleva en rostig stålfröken!

Fem kilometer in på dagens runda ville fröken vända – inte mycket stål i den kroppen. Det gjorde ont, benen var sega och coachen trampade på som om han var gjord av stål eller rättare sagt carbon. Lägg till att det var MOTVIND. Fröken avskyr motvind.

Helt plötsligt samlade sig molnen

Trots den något sega starten kom fröken hem med drygt 100 km. Hur fasiken nu det gick till?

Minibläckfiskar USCH

 

 

 

 

Fick ett fantastiskt lunchstopp i Burriana. Satt i solen och njöt medan coachen stoppade i sig små, läskiga, mini bläckfiskar – USCH.

 

Hemma igen efter 10 mil

Dagens viktigaste fråga är dock SVÄNGRADIE. Alla vet att olika bilar har olika svängradie – eller hur? Fröken hävdar att det samma gäller för cyklar. Coachen verkar alltid cykla på cyklar med liten svängradie. Han kan vända runt på i princip ingen yta alls. Frökens cyklar verkar däremot ha stor svängradie. Ska man vända runt kräver frökens cyklar rejäla ytor. Coachen hävdar att fröken har bristande teknik. Snacka om påhopp! Och idag har han tjatat, tjatat och tjatat….vänd här, sätt inte ned foten. Hm han verkar fortfarande inte förstå att fröken har en cykel med STOR svängradie.