Tror nallarna undrar vad sjutton fröken gör

Sista dagen på ett annorlunda år – för alla. Fröken avslutar året med ett pass på trainern. Fick välja pass själv för coachen och valde en backe. Ja, det är galet och konstigt. Kan det bero på att fröken inte cyklat en endaste spansk backe detta år? Något som inte hänt på minst tio år.

Men, hur har då träningsåret varit? Ja, inga spanska backar men fröken rygg har varit ok hela året så det har trots allt blivit en del träning.

  • Totalt 3 185 km i sadeln fördelade på 57 pass.
  • Trainer, styrketräning, jogg m.m, totalt 95 pass.
  • Bästa cyklingen – ja det måste nog varit den sista augusti när fröken och coachen cyklade från Varberg till Halmstad, 102 km. Perfekt väder, fina vyer och härliga cykelvägar.
  • Värsta rundan på hemmaplan – var midsommarcyklingen med coachen. Det blåste galet mycket och var varmt som sjutton. Och i det vädret fick coachen fröken att cykla 102 km.

    Här fikade vi på BÄSTA rundan

  • Övrigt som fröken är nöjd med är att under hösten har hennes gäddhäng försvunnit på armarna. Det är tack vare träningspasset från lilla ettermyran. Och att antalet ångestdagar har varit färre än på många år, vilket fröken tackar regelbunden träning för. För året har inte varit lätt med corona, distansundervisning (pest om ni frågar fröken) och cancer hos någon som står fröken mycket nära.

I morgon börjar ett nytt år med nya möjligheter både på träningsfronten och på andra håll och kanter.

Gott slut till alla som orkat läsa ända hit!