VIRB Picture

Coachen bevisar sin styrka

Har ni tänkt på hur mycket man hinner tänka igenom under ett styrkepass? MASSOR! Under dagens pass hann fröken fundera igenom ”Team Cykelfröken” ordentligt. Det med anledning av att det börjar bli hög tid att anmäla teamet.

Ankaret i teamet borde vara coachen, kom fröken fram till när hon gjorde armhävningar. Skriver borde för han har den senaste tiden visat nya sidor. I lördags var det exempelvis viktigare att spela bas än att cykla. Han har dessutom bestämt sig för att det ska vara minst +10 grader för att cykla. Den senare regeln kan leda till att han inte kan vara med på loppet. Men, normalt  är han teamets starkaste cyklist, varken rädd för motvind eller uppförsbackar och orkar hålla på i evigheter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ettermyran i depå

När det var dags för pilatesbollen dök ettermyran upp i tankarna. Hon är stark och har bra kondition, lägg till att hon är envis som en åsna och ni förstår att det här är inte en tjej som viker ned sig i första taget.

Men, hur många meter har hon cyklat ute i år? NOLL… Klart oroväckande. Dessutom har hon ALDRIG cyklat längre än 10 mil. Hoppas verkligen att hon dammar av cykeln och ger sig ut i helgen och börjar samla mil!

Rickard

R har som sagt var tränat på träningscykel

 

 

Det blåa kettlebellsklotet blev startskottet för analys av idrottskollegan R. Han är stark och har bra kondition och envis som få, tror han slår både ettermyran och coachen på den punkten och det vill inte säga lite. Däremot har han ingen cykel än (ska troligen ordna sig i veckan…. tack vare  K på XXL), han piper om ont i foten och att cykelskorna klämmer. Lägg till att han inte cyklat en meter ute i år han heller och ni inser att teamet har problem. Han kommer däremot att bli perfekt för fröken att ligga bakom – klart större än coachen, det vill säga ett bra vindfång. Måste dock erkänna att han övat flitigt på träningscykeln på gymmet.

Nu måste teamet medlemmar ut och samla mil! Order från fröken. Nog ska de kunna få ihop 35 mil i mars? Fröken har ju redan cyklat 37 mil ute i år. Och i april kör de väl minst 70 mil och sedan är Teamet redo.

Fröken själv då?! Har cykel, piper inte över klämmande cykelskor, har cyklat ute i år, hävdar inte att det är viktigare att spela bas än att cykla och är inte alls lika envis som övriga teamet. Däremot avskyr hon motvind och uppförsbackar. Och är rundan dessutom tresiffrig så är det ett himla pip och gnäll på henne. Och hon tvärdör om hon inte får näring – så hur länge håller matkontrollerna öppet på loppet?

DSC_0959liten

A verkar njuta av cykellivet

Frågan är hur dessa tre personer frivilligt utsätter sig för att cykla med fröken. Tyder på ett visst mått av galenskap – det är i och för sig bevisat att de alla tre är mer eller mindre galna.

Kommer nu några fler att våga ansluta till teamet efter denna presentation. Ja, kollegan A borde vara frivillig som varit på cykelläger i Spanien. Tror hon mailar mig direkt när hon ser det här. Det kom fröken på när hon vilade efter passet.