Efter fyra veckor med naprapatbesök för ”golfarmbågen”,  med behandlingar och plåga är den bättre!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den beryktade armbågen….

Har fått direktiv från naprapaten om hur jag ska stretcha, i fyra veckor framåt. Fick till och med en  lapp, tror han ansåg att fröken svårbildad…. bara för att jag gjort båda övningarna på fel sätt. Trots att han visat – två veckor i rad. Va! Har inte alla svårt att lära sig stretchövningar? Tydligen inte!

Fick löfte om att köra styrketräning – igen – så länge inte armbågen belastas dumt eller gör ont. Har dock avvaktat lite, vill ju inte förivra mig!

Idag plockades ettermyrans styrkepass fram. Fröken gjorde alla övninga utom armhävningarna, la in en extra bålövning i stället (borde ettermyran godkänna).

Erkänner direkt! Är inte ledsen över att behöva hoppa över armhävningarna. Armhävningar och fröken är inte någon bra kombination och kommer aldrig att bli det. Någon fördel ska jag väl ha av golfarmbågen även om det är något så fånigt som att inte behöva göra armhävningar.

Det märktes på vissa övningar att det var ett tag sedan sist! Musklerna protesterade! Räknar med ont i överarmar och mage i morgon.