OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coachen ska iväg

Har tillbringat de senaste dagarna i Halmstad i strålande sol med coachen, eller med coachen är väl egentligen lite fel beskrivning. Coachen har på morgonen gett sig iväg på cykeln och sedan kommit tillbaka överlycklig på sen eftermiddag och berättat om alla nya fina vägar han upptäckt. Nej då – fröken är INTE bitter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klippor…. och en liten fyr

Har med andra ord fått en hel del egentid. Har hunnit med att sola på klipporna och besöka Norrvikens Trädgårdar. Trädgården var för en blomälskare rena rama paradiset.

På trädgårdsbesöket fick fröken dessutom fint sällskap i form av Coachens dotter och stämde coachen fikaträff med oss i trädgården. Tror inte det var för frökens skull – nej fröken är INTE bitter.

Sedan har det stretchats och stretchats och stretchats… Har fått träningsvärk av allt j-vla stretchande, hur galet är inte det? Och inte har fröken en aning om allt stretchande hjälper eftersom det bara gör ont när fröken cyklar. Nej! Fröken är INTE bitter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coachen vill ha fika med sin dotter och fröken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kanske en liten tuppfight uppför backen mellan Teamets medlemmar… Fröken håller på Coachen eller vilden.

Har också hunnit med att ha koll på sociala medier och sett att Skandisloppet lägger in 2-3 riktigt jobbiga minuter i slutet av loppet, i och med att det blir HELA slottsbacken. Heja, heja… men jämfört med utländska motionslopp är det fortfarande ganska klent med stigningar.

 

 

 

 

 

 

Lätt för fröken att säga, kanske någon invänder nu hon ska ju inte vara med. Men:

  1. Har testkört backen, i med lätta växeln och ta det lugnt och det är inga som helst problem. Fick till och med höra av coachen att fröken fikacykla uppför – det var INTE en komplimang.
  2. Vill man tävla så går det bara om man har energi kvar, har man ingen energi kvar är det bara att köra frökens variant.
  3. Det är OK att kliva av och gå om man känner att det blir för mycket. Kan tänka mig att några på tunga cyklar som kör 30 km får lov att göra det. Punkt tre gäller INTE för Team Cykelfröken. (se bildtext under tuppen)
  4. Det är fortfarande långt ifrån utländska lopp när det gäller höjdstigningar, en rejäl backe har ingen dött av. Överlevde fröken Girona Gran Fondo med ett otal slottsbackar fixar folk EN Slottsbacke.
  5. Fröken kommer att stå där och heja på tillsammans med förhoppningsvis en massa andra Uppsalabor det borde ge energi.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mycket blommor har det blivit

Vem hade trott att fröken skulle försvara Slottsbacken? Men, det är faktiskt kanonhäftigt att få cykla uppför den helt bilfritt!

Nej, nu är det dags att stretcha – IGEN. Och … Fröken är INTE bitter.