Fokus 

Coachen påstår att det är stora gym-dagen idag. Dagen då alla ska börja sitt nya liv och uppfylla nyårslöftena. Fröken har inga nyårslöften och inget gym att gå till (det är coronastängt). Hon kör helt enkelt på som vanligt.

Som vanligt innebar idag jogg som uppvärmning och sedan lilla ettermyrans pass, och i brist på gym fungerar vardagsrummet perfekt. Träningsmatta, hantlar, en blå kettlebell och ett rött gummiband det är allt som behövs för att bli svettig och använda musklerna. Och hur otroligt det än låter så känns det bra efteråt.

Fröken skrev i början att hon kör på som vanligt – det innebär minst tre träningspass i veckan. Just nu ettermyrepass eller trainer. Men, med lite tur kanske det blir is så något pass kan blir skridskor innan fröken hoppas på en tidig vår, så att cykeln får komma ut igen. För det här med vintercykling har aldrig varit och kommer nog aldrig att bli frökens grej. Är grymt imponerad av alla som cyklar året runt och till och med långa rundor men…. inget för fröken. Det tar för lång tid att tina upp när fröken kommer hem.

Såja ned med rumpan och sedan upp igen

Har ett mål för i år – OBS inget nyårslöfte – ska cykla minst 3500 km. En ökning jämfört med förra året, det kommer att innebär några fler lite längre pass.

Det kan komma fler cykelmål lite längre fram i år när vi får se hur coronaläget utvecklar sig. Finns ett lopp i Spanien som är som en hägring…