Rensning av hjärnan pågår

Dagens rehabrunda var både för frökens knopp och kropp. Vaknade nämligen ett otal gånger i natt av en hjärna som höll på att planera höstterminen. Hur galet är inte det? Fröken börjar först på måndag och eleverna kommer måndagen därpå. Klart onödigt för hjärnan att inta beredskapsläge redan nu.

Är frökens kärlek till Calle skadlig för honom? Är det sant att Love hurts?

 

 

Fröken rensade hjärnan under rundan och då började hon fundera på om det är synd om Calle – frökens älskade cykel. Han är en riktig fullblodsracer, lätt och med fina komponenter. En cykel som en del skulle tävla på… tror han skulle gilla farten. Men, i stället får han korta rehabrundor – idag slog vi till med HELA fyra mil. För en icke-cyklist är fyra mil LÅNGT för en cyklist är det KORT och för Calle är det MINIMALT. Intressant hur fyra mil kan vara så många olika saker. Calle får inte heller någon fart på rundorna – nej snigeltempo är det som gäller.

 

De här verkade inte vanvårdade

Lägg till att fröken, efter sitt senaste blogginlägg, har insett att hon vanvårdar Calle – han rengörs och ges ny olja på tok för sällan. Tur för fröken att det inte finns någon myndighet som tvångsomhändertar understimulerade och vanvårdade cyklar. För det finns det väl inte??