Äntligen blev det sportlov och lite ledigt! Självklart ska man sporta på sportlovet problemet är bara vädret! Inga skidspår, vatten på isen och grått ute. Ja, det finns de som trotsar det gråa vädret och joggar och cyklar ute. Men, inte fröken!

Nej så här blå himmel har vi inte hemma – längtar

Men, igår insåg fröken hur mycket hon längtar efter att cykla ute och ligga på rulle bakom någon. Kom på det när en yngre kille cyklade om fröken, när hon var på väg hem från stan på sin treväxlade tantcykel. Han hade en cross och pinnade på ganska bra, då gör fröken det otänkbara … hon ökar kadens och tar rygg på killen och det var SKOJ! Tror han blev lite störd för han ökade men då ökade fröken också man ska INTE släppa en bra rygg.

 

Förra årets sportlov var slitigt

Turligt nog finns trainern och Zwift , när sportlovsvädret sviker. Det fick bli första sportlovsdagens sportande. Tog rygg på några stycken där med idag. Men, det var roligare i verkligheten, igår! Vem vet kanske kan fröken snart plocka fram sin egen cross och cykla ute. Om det är vindstilla,+5 och har torkat upp! Nej, inga orimliga krav!