Plask ute = det får bli en söndagskombo inne! Vad är då en söndagskombo? Jo, det är ett träningspass med både trainer och styrka som kan genomföras hemma.

Gäddhängsbekämpning

Inledde med 31 minuter och 16 km på trainern. Tävlade som vanligt med de små gubbarna som man kan utmana på Taxcs ”virtual reality”. Och som VANLIGT försvann de i fjärran. Hur svårt kan det vara att hänga med dessa gubbar när fröken dessutom har ställt in dem så att motståndet ska vara ”very easy”. Very easy betyder utan tvekan MYCKET LÄTT men för fröken är det MYCKET SVÅRT. Hur sjutton kan det vara så? Tanken har slagit fröken att det beror på att fröken är mycket usel på att cykla men det är en så deprimerande tanke.

Naprapatövning, tur att den görs i hemmiljö….

Nåja, efter den vanliga förnedringen blev det styrka. Inledde med armar, erkänner direkt att det beror på fåfänga. Fröken är i den ålder där ”gäddhänget” växer till så armträningen är till för att hämma tillväxten. Efter armarna blev det övningar som ska vara bra för frökens höft och rumpa,enligt naprapaten. Och i och med att de är bra för frökens krisområden ska de i förlängningen vara bra för frökens cykling. Har dock inte märkt något resultat ännu på cyklingen ….

Fröken kämpar…

Avslutade med att stretcha och så var söndagskombon avklarad.