Inget regn ännu

Undrar just hur många sommarlovsmil fröken får till?

Det är en vecka kvar innan det är dags för fröken att börja jobba igen, en vecka före eleverna. Vi lärare har lite längre startsträcka än ungdomarna. Har kanske med åldern att göra.

Fem minuter senare regnar det! USCH

Hoppas den här sista sommarlovsveckan erbjuder fröken bra cykling, trevliga träffar och SOL. Sol är viktigt! Sol gör fröken glad och pigg!

Veckan har börjat så där…  I morse kom en regnskur men framemot lunch var det torrt ute. Torrt = cykling, så fröken gav sig ut och trampade. Lyckades, givetvis – suck – hamna i en rejäl regnskur. Valde helt enkelt fel väg för när fröken kom tillbaka till Uppsala var det snustorrt.

Det var extra retsamt med regnskuren eftersom fröken putsat Calle enligt konstens alla regler igår. Nu är han skitig igen! Fröken kom hem blöt med en skitig cykel och hade fått dra själv hela vägen. Nja, bättre än så här hoppas fröken verkligen att resten av veckan blir.

Rosor på tröjan idag

Spädde i alla fall på sommarlovsmilen med 73 kilometer till. Ska bli spännande att räkna ihop milen på söndag. Hur många blir det?