fundersam fröken

Tufft val idag på frökens solorunda. Ja, ni läste rätt! Fröken gav sig ut helt själv på cykeln idag, för coachen hade träff med sin irländska, snabbecyklist kompis. Och att hänga med dessa två var uteslutet.

Fröken bestämde sig därför för att cykla själv. Något som inte hör till vanligheterna i Spanien.

Kommer ut och inser att fröken valt sämsta möjliga dag för att cykla själv. Det är ISANDE kraftig vind! Det är nu fröken inser att för att komma undan vinden måste hon ge sig upp i berget. Va! Snacka om att behöva välja mellan pest och kolera! Antingen rak isande kall motvind eller uppför. Valde till slut uppför för fröken insåg att då skulle hon kunna få lite bra vind på hemvägen.

fint på berget

Kom upp till Cabanes utan att avlida men, blev omåkt av en MTB cyklist i brantaste delen av backen där fröken dessutom fick lov att gå en liten bit. Fast eftersom inte coachen var med och klaga på fröken så gjorde det ingenting.

Sedan blev det dags för nedförskörning, nu på finvägen (upp tog fröken bakvägen med dålig asfalt). Och fröken slog till med sin tredje bästa tid nedför den cirka 8 km långa vägen. Fegade bara i två kurvor där hjärnan slog till med varningsbudskapet ”tänk på att det är ett stup här och coachen finns inte i närheten och kan samla ihop resterna av dig”.