Här kommer vi…

Så här års är fröken ”skör” (är troligtvis inte den enda lärare som känner sig så). Att cykla lugnt och fint är då bra för hjärnan och själen. Men, utmaningar leder till stora svarta ÅNGESTMOLN.

De har samma färg som åskmolnen som dök upp på dagens cykelrunda med coachen. Och de kan resultera i samma typ av utbrott som åskmolnen… blixtar och dunder samt salt regn.

 

 

Mörka moln över fröken

Nu har det svarta ångestmolnet parkerat ovanför fröken! Fasiken, det sover inte ens på nätterna. Och allt detta är coachens fel! Hade han inte köpt den där förbaskade lotten hade inget av detta inträffat! Och fröken hade befunnit sig i sin behagliga komfort zon…Inget läskigt lopp så långt ögat hade kunnat skåda. Suck!

Kom igen då fröken!

 

 

 

Grym coach

Dagens cykeltur var iallafall trevlig! Vi hade bra vindar mest hela tiden på vägen från Enköping till Uppsala. Ska fröken pipa över något var det att coachen tog en omväg – fast det gör han ju ALLTID om han får en chans.

Förresten en sak till… Fick inget fika trots att vi cyklade lite drygt 68 km. Nej, coachen bjöd fröken på lite äcklig energi gel. Gel är något fröken inte har förstått sig på! Nej tacka vet hon kladdkaka eller bullar.