OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fröken kämpar efter coachen i en backe i Pyreneerna. 

Alla lärare och även många föräldrar känner till skolstartsförkylningar. Det är förkylningen som slår till efter cirka 14 dagar i skolan. Den kan drabba även fröknar och just nu är det den här fröken som är drabbad. TRIST! 

Coachen fick alltså ge sig ut att cykla själv idag och fröken får sitta inne och tycka synd om sig själv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vacker utsikt när man väl kom upp.

 

 

 

För att minska cykelabstinensen kikade fröken på lite cykelbilder från årets cykling. Det är galet att fröken cyklat i Pyreneerna och i samma backe som Vuelta Espana cyklisterna ska åka i om 1,5 vecka. Dessutom har fröken mer cykling att se framemot i år … både här hemma i förhoppningsvis vackert septemberväder och sedan i Spanien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vuelta backe….och fröken kämpar.

För till skillnad mot ”många” som börjat träna nu i augusti/september, för att komma igång, och får en förkylning ger inte fröken upp sin träning på grund av förkylningen. Nej, en förkylning är ”bara” ett par dagars vila (i värsta fall en vecka eller två) sedan är det bara att köra igen.

För träning kräver disciplin, i det här fallet att komma igång igen efter förkylningen. Kroppen gillar det även om kanske hjärnan protesterar. Kom ihåg att det tar ganska lång tid innan träningen blir en naturlig del av ens vardag, ja det blir till och med ett beroende. Så till alla er som börjat träna i höst och får en förkylning. Börja om igen efter förkylningen! Låt inte förkylningen stoppa dig från att bli beroende av träning. Ett hett tips från en pipig och förkyld cykelfröken.