Fröken var lite vågad idag och gav sig ut på runda med Vilden. Han är ung, stark och lite ”galen”. Frågan man ställer sig är: Varför vill han ens cykla med en medelålders cykelfröken? Tror att fröken kommit på svaret på den frågan, läs vidare förstår ni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nytt fikaställe….

Fröken var den som valde väg, vilket gjorde att Vilden fick åka på många – för honom – nya vägar. Det gillade han! Fröken fick klart godkänt på vägvalet. Sedan hittade vi ett nytt fik i Örsundsbro vilket blev en riktig bonus!

Förutom att fröken erbjöd nya vägar till Vilden så verkar han gilla att prata med fröken i både medvind och motvind. Det här innebar att han låg bredvid fröken stup i kvarten. Och alla vet vad fröken tycker om cyklister som ligger bredvid när de kan ligga framför och dra. Just det! Hon gillar det INTE! Då får hon ju ta motvinden SJÄLV!

Han gjorde en draginsats på 55;an i motvinden men då gjorde han som coachen…. det vill säga testade om fröken klarade av lite rejält mosartempo – suck. För övrigt fixade hon det!

På hemvägen gick en eker av på Vildens bakdäck och då fick fröken det lite lugnare. Inget ont som inte har något gott med sig!

Summering: 84 km, gott fika, massor av prat (till och med S är bättre på att dra och pratar mindre). Lägg till rejäl vind och bra fart och ni har bilden klar för er. Och svaret på varför Vilden vill cykla med fröken är självklart – NYA vägar och PRAT.