Bästa teamet på tjejvättern

Den här helgen och nästa handlar mycket i cykelsverige om ”pölen”. Ja, för många är de här helgerna årets stora mål med cyklingen.

En del har kört tjej- och/eller halvvättern den här helgen och nästa helg är det dags för ett otal cyklister att ta sig runt HELA pölen. Fröken har kört halvvättern (två gånger) och tjejvättern en gång. Men, hela pölen…. nej. En fika runda på 30 mil, är inte något för fröken. Däremot längtar fröken efter vanliga pölar – regnpölar! Galet torrt ute!

Är tacksam  just nu att inte frökens stora cyklingsmål i år var något av pölloppen. För just nu är det inte läge för cykling alls för fröken – suck! Har fått ett bakslag i ordet rätta bemärkelse. Mer ont i rumpan igen. Precis när fröken kommit upp i en hel timmes cykling. Det har inte ens blivit några fler korta rehabcyklinspass den senaste veckan och inte några andra övningar än de stretchövningar fröken fått tillsammans med två dagliga promenader. Det här påverkar fröken psyke enormt. Och tänk om hon då dessutom missat årets stora cykelmål – ett ”pöllopp”. 

Nej inget Treparissco för fröken i midsommar i år.

Men hon kommer att missa något annat – Treparissco i Pyreenerna där hon hade en tid att slå. In under fem timmar. Men, det är det bara att glömma. Får helt enkelt försöka hitta ett nytt mål för 2018. Tips mottages tacksamt…. det behöver inte vara något lopp.

Trösten är att det är sommarlov om en vecka och fröken borde kunna får ordning på sin rygg under lovet.