Emma instruerar fröken om hur man tar bra bilder

Fröken och hennes gäng hade av någon obegriplig anledning hamnat i samma startgrupp som silver Emma på dagens Skandislopp. Alla inser ju att fröken inte alls platsar i denna grupp… MEN, det visade sig att Fröjden, Putte och coachen vägrade ta hänsyn till detta. SUCK! Om fröken fått bestämma hade vi fyra bildat en egen liten behaglig grupp efter en mil.

När fröken pep och hade sig fick coachen stöd av okända i gruppen och Uppsalas snabbaste mäklare Johan Eriksson. Hur sjutton gick det till?

Fröken pressar sig framåt

Hängde med till depån vid Wenngarns slott, tack var någon liten putt i ryggen av cochen och den där jäkla mäklaren…. Snacka om att det var gott med fika! Och hittade goda bullar! Vilket muntrade upp fröken.

Efter depåstoppet blev det medvind och då susade gruppen på… vid en omkörning av en annan grupp kände fröken att nu fick det var nog. Coachen, Putte och Fröjden låg långt fram i klungan och fröken kände att nu fick det vara nog. Då känner fröken en hand i ryggen…det är den jäkla mäklaren som inte alls tycker att fröken har någon orsak att släppa. Undrar just om han pratat ihop sig med coachen.

After bike på picnic.. Perfekt avslutning på dagen

När det var dags för Bergsbrunnabacken var coachens son Putte SLUT! Tack och lov för det!

Fröken som vill vara en snäll ”styvmor” väntade in honom efter stigningen…. Det var frökens bästa stund på hela rundan…Ja, fröken vet … hon är nog egentligen mer lik askungens styvmor…..Men, erkänner att Putte cyklade uppför hela slutbacken och det gjorde INTE fröken hennes lår krampade.

Dagens hjälte var Fröjden som hängde med Emma-gänget hela vägen! Så starkt!

Vill också ge en eloge till Emma Johansson som verkligen bjöd på sig själv!