Grymmaste teamet

Fröken kan inte vara mer nöjd än hon är efter att ha läst resultaten från sprintdistansen uppför slottsbacken på lördagens lopp. Snabbast av ALLA, både på 85 km och 167 km,  var P i Team cykelfröken. Givetvis beror det till en viss del på att han är grymt stark men fröken vill hävda att det är tack vara det perfekta teamet som det blev så…

Fröjden och lilla ettermyran såg till att tempot efter banan var makligt och att det var trevlig stämning i gruppen, lite lagom med pip är melodin för ett vinnande team. A (som blev snabbaste dam uppför backen på 85 km) drog stadigt i drygt fyra mil. Det var kanske en taktisk miss….

Tuffa och starka A

Coachen fungerade som lok för P, första delen av backen, fram till svängen där P petade in en tyngre växel, körde om coachen, och mosade som en tok uppför sista delen av backen. Och där stod Teamledaren fröken själv

och skrek som en galning! P var otroligt stark!

Ler på tok för mycket… Men, gjorde sitt jobb

 

 

 

Fasiken! Det här är beviset för att cyklister med olika kapacitet och förmåga kan ha skoj tillsammans, och vinna på cykla ihop.

Stort grattis till P – som tog backen på imponerande 0.40 (snabbast av ALLA – ja fröken vet att hon sagt det förut), coachen som blev åtta uppför backen i gruppen 85 km, trots att han till frökens ilska åkte och såsade sista biten. Och A – du är galet stark… snabbaste dam uppför backen på 85 km.

Verkar som fröken ska sluta cykla och bara vara teamledare i fortsättningen.