Finns det något samband mellan träning och ordspråk? Ja, det är en relevant fråga eftersom allt fler börjar lägga sig i  frökens träning (enligt dem själva komma med vänliga råd).

intervaller

Första intervallen var ett stravaförsök. Resterande skedde på rundvarv runt Skölsta

Fröken har som alla vet en coach men hon har dessutom två kollegor idrottsläraren R och Vilden som gärna kommer med ”tips” om hur fröken ska träna. Frågan är då om inte frökens träning blir sämre med fler inblandande precis som soppan enligt ordspråket.

Igår var både Vilden och idrottläraren R i tipsarform. Vilden tjatade om benträning och intervaller. R kom då genast på att fröken bör ha som mål att göra knäböj med en 50-kilos skivstång! Ha ha ha säger fröken. Berättade det här för coachen när fröken kom hem och han tycket att 50 kilo låter lite, tills han testat att lägga en 25 kilos stång på frökens axlar.

Kan i alla fall glädja Vilden för fröken har för första gången i år kört intervaller i blåsvädret. Fy fasiken vad jobbigt, men fröken LOVAR att göra det några fler gånger i höst. Det är ju faktiskt bra träning när vädret inte inbjuder till långa turer – ett motvilligt erkännande.