Träningsvärk! Det finns de som tycker att det är ”bra” med träningsvärk. Va! Kan någon förklara för mig vad det är som är  BRA med träningsvärk? Nej, det var väl det jag misstänkte….ingen har ett bra svar på den frågan!

Vaknade i morse med stela och ömma lår och lite småont i överarmar och mage. Den lilla ettriga myrans fel (för er som missat det har jag kommit fram till att min PT är en ettrig myra). Åkte till jobbet och har ”försiktigt”  satt och rest mig i stolen hela dagen för att inte låren skulle bli helt galna. Inte alls kul!

Efter en sådan dag tycker man att den stackars fröken är värd att åka hem och vila, eller hur? Men, det är tisdag! Tisdag = träna med kollegan A! Och tror någon här att hon säger ”….förstår att du har ont. Vi hoppar över träningen idag…” NEJ, det gör hon inte. Hon och en av skolans idrottslärare  är helt överens ”ont ska med ont fördrivas”.

För en cyklist är lappmögel (snö) definitivt något ont. Tror ni mig inte så fråga Fritz som också bloggar på skandisloppet och han kommer att ha en lång utläggning om allt hemskt med snö. Jag är lite mer nyanserad och inser att i Sverige blir det snö ibland och att det kan var ok en kort period – ja till och med riktigt vackert. Men, att åka skidor på längden när låren skriker får definitivt snön att framstå som ond….eller är det A som är ond? Får fundera på detta!

Kan meddela att på platten och och nedför gick det ok att åka. Men, i uppförsbackarna var det vidrigt. Låren skrek nej! (Ja, frökenlår kan prata).

Nu förutsätter jag att all träningsvärk är borta i morgon. Jag har följt råden och bekämpat den med ont!

http://connect.garmin.com/activity/433656787