Var ett tag sedan fröken satt vid tangenterna och skrev. Har inte funnits tid/motivation helt enkelt. Livet har varit lite tufft…

Program att välja på

Men, nu vill fröken berätta, om någon har lust att läsa, att hon för första gången på LÄNGE har svettats rejält – LYCKA!

Nej det är inte snor på näsan det är SVETT

 

 

 

 

Skaffade, för ett tag sedan, nyckel till bostadsrättsföreningens gym men har inte kommit till skott med att gå dit förrän den här veckan. Smygstartade lite i tisdags och idag på morgonen blev det ett riktigt pass på träningscykeln.

Ny kompis?

 

Valde program nr 9 och det var ett program som passade för en otränad, medelålders cykelfröken, som under hösten allt mer har tagit formen av en knubbsäl. Körde programmet flera gånger och på slutet rann svetten både här och där på fröken. Det var inte i går som det hände.

Kämpade på….

 

Direkt efter passet körde fröken sjukgymnastens övningar (ska dit senare idag…. suck). Ja, fröken är en duktig rehabpatient om hon får säga det själv. Och det gör hon för INGEN annan lär göra det.

Tåhävningar

Nu är det bara att hoppas att den upprättade cykelställningen, som är på träningscykeln, passar frökens rygg bättre än den framåtlutande ställningen på en trainer. För i så fall kommer fröken att bli kompis med träningscykeln. För den är klart roligare än att promenera och dessutom en bra förberedelse inför cykelåret 2019.

Nöjd fröken efter dagens pass

Glad Lucia på er alla!