God Jul och på väg till gymmet

Igår på självaste julafton kom fröken fram till att det är 2020 som det ska ske! Vet inte om det beror på någon begynnande 55-års kris eller om det är en reaktion på det senaste 1,5 årets fysiska misär med rygg och krossad armbåge. Oberoende av orsaken krävs en plan.

Vad är det då som ska ske undrar säkert vän av ordning. Jo, fröken ska under fem timmarTreparriscos i juni. Det är ett lopp på 85 km och med åtskilliga höjdmeter (som det blir i Pyreneerna). Fröken har cyklat en gång förut och då blev tiden 5:07. Det ska alltså kapas minst 8 minuter och det måste ske uppför, till någon av topparna (ja det är FLER toppar). För nedför körde fröken fort förra gången.

Hur ser då planen ut? Jo:

  1. Köpa en lott för att få en chans att vara med i loppet.
  2. Vinna på lotten och betala in avgiften för att vara med.
  3. Se till att bli ännu starkare i bålen så att inte ryggen pajar. Här kommer lilla ettermyran in i handlingen, hon är fd elev till fröken och numera PT och blivande sjukgymnast. Hon ska får äran (straffet) att se till att frökens bålprogram blir ännu bättre.

    37 minuter på träningscykeln…. Inte illa

  4. Bli starkare uppför – här har vi planens svagaste punkt. Fröken avskyr långa uppförsbackar, hon dör snabbt både fysiskt och framför allt mentalt. Punkt fyra tål att fundera på….
  5. Hålla i träningen över vintern även om det mest blir inomhus. Började idag med både cykling och bålträning.
  6. Skaffa en hejarklack… Hm…. har alltid velat ha en hejarklack men hur sjutton får man det?

Fröken i kris???

 

Vad tycks? Har fröken fått en 55-års kris eller är detta normalt för fröknar?