Vem uppfann november? Varje år vid den här tiden frågar fröken sig det. Hittills har ingen kunnat ge ett bra svar. Så har du ett bra svar – snälla svara!

Nyrenoverat

Nyrenoverat

November blir inte bättre av att renovera, rensa och försöka hitta en soffa! Kan upplysa alla om att soffor ska vara grå, gråsvarta eller svarta… och se det säger coachen NEJ till. Och fröken vill ha en mjuk soffa som man kan slumra gott i, det är inte heller enkelt att hitta.

Men, hallå säger nog en och annan nu. Det här ska ju föreställa en cykelblogg och inte en blogg om november och soffor. Vad pysslar fröken med, har hon helt och hållit förfallit? Ja, hon har inte suttit på cykeln sedan den 30 oktober – snart en månad sedan. Hon har joggat en gång i veckan och tränat kettlebells en gång i veckan, i övrigt har det renoverats, rensats, letats möbler…. Inte så himla lätt att skriva en skoj blogg om cykling då inte!

VIRB Picture

Cykelpremiär 2015 februari

Lovar dock att ta mig i kragen i december och åtminstone börja planera inför nästa års cykling. Fast i ärlighetens namn så är två resor till Spanien bokad så i februari blir det utomhuscyklingspremiär 2016. Måste se till att få några mil på trainern innan dess annars är risken stor att fröken säckar ihop mer än vanligt (ja det är möjligt) i någon uppförsbacke.

Tillbaka till soffletandet och renoveringen.