VIRB Picture

Coachen och fröken… 

Idag var det meningen att Team Cykelfröken skulle ha ”gruppträning”. Teamets medlemmar behöver nämligen cykla ihop sig lite och vänja sig vid frökens gnäll. Men, vilken normal teamledare släpar ut sitt team på en 10 mils runda i hagel och regn. Lägg till +4 grader och alla inser att det är omöjligt. Gruppträningen ställdes in.

VIRB Picture

Varför ler fröken?

 

 

Fröken tänkte dock vara duktig och cykla en liiiiten runda, typ 3 mil. Fick oväntat med mig coachen på denna idé. Det gjorde givetvis rundan längre,men det var uthärdligt eftersom coachen låg först och tog den isande kalla motvinden. Fröken funderade på att vända hem efter en mil när de första hagelkornen kom. Coachen stoppade beslutsamt detta försök att smita hem. Bara att fortsätta att trampa…Fy sjutton!

VIRB Picture

Coachen påminner om sin cykel…Slimmad och utan onödig vikt.

Inte nog med att det är isande kallt ute, fröken känner sig som en kassler i nät när hon dragit på sig alla kläder som behövs. Det putar ut lite här och lite där och på en massa ställen där fröken inte alls vill att det ska puta. Coachen däremot ser snygg och vältränad ut… Inte det minsta lilla kasslervarning på honom. Nej familjens kassler är fröken.

Funderar just nu allvarligt på om man kan reklamera aprilvädret. Nu räcker det! Ge fröken och alla andra cyklister, 15 grader, sol och vindstilla. Det kan väl ändå inte vara för mycket begärt!