Verkar som om fröken aldrig får vara riktigt glad eller så är det så att hennes kropp börjar bli ”gammal” och sliten. Har haft ont i höger skinka…. haltat lite och svurit. Men, så slog det till ordentligt = bara att boka tid!

Nålar är HEMSKT

Frökens naprapat är trevlig, ser bra ut och verkar helt ofarlig! Snacka om att skenet bedrar. Han intervjuade fröken och konstaterade att fröken hade fått någon form av kramp i musklerna i rumpan.

Blev beordrad att lägga mig på mage och sedan säger han ”Det blir nålar och jag kommer att vara lite hård mot dig idag!” Det är nu fröken borde ha kastat sig upp från massagebänken och flytt. Men, man flyr inte ut i nollgradigt väder utan byxor? Det är naprapatens styrka – de vet att man inte flyr utan byxor annars undrar fröken hur många kunder som skulle stanna? Frökens tips, efter idag, är dock att om ni råkar ut för att en naprapat säger som frökens gjorde  – SPRING! Strunta i byxorna!

Han lovade i alla fall att det här problemet skulle fixa sig fort och att fröken får cykla så länge det inte gör ont. Sedan skickade han hem fröken och med orden ”Du har rätt att tycka synd om dig själv i kväll.” Det var snällare än coachen… som skrattade åt fröken när hon LINKADE in hemma.