Många som Zwifta idag

Fröken hade en hel del att reflektera över på dagens trainerpass. Snart slut på terminen, årets skador och chansen att nå årets mål i antal mil. Men, mest av allt funderade fröken på vad cykelsverige höll hus på budgivningen på den unika cykeln designad av Lilla Berlin i ett samarbete med Cinelli och Bikeoholic.

Bilden är från Bikeoholics hemsida

 

 

Den unika cykeln auktionerades ut i Musikhjälpens regi. I frökens värld vore cykeln en perfekt inredningsdetalj på ett cykelcafé, i en cykelbutik eller i receptionen på ett företag. Den hade kunnat vara ett pris i något av Sveriges större cykellopp ja fröken kan komma på ännu fler användningsområden för den. Var fanns fantasin hos cykelsverige?

Glad fröken

Nu verkade det INTE varit några ”professionella aktörer” som var med och bjöd. För då skulle inte coachen vunnit budgivningen. Priset motsvarade knappt värdet på den fina ramen utan den exklusiva designen.

Fröken erkänner att hon höll på att sätta kaffet i fel strupe när coachen glatt meddelade att han vunnit budgivningen. Men, snart kommer det en unik cykel hem till oss och coachen har lovat att fröken ska få cykla på den. En tidig julklapp! Och pengarna går till något BRA – barn som får gå i skolan i krig.