Massor av rönnbär

hösten blir det allt svårare för fröken att hitta motivationen för en runda. Fröken gillar inte höst och benvärmare, armvärmare och allt annat man måste sätta på sig på cykelrundan för att inte frysa. Nej, tacka vet hon bara ben och bara armar.

I morse var det nära att fröken stannade hemma, för att ingen drog ut henne. Det var riktigt segt att hitta motivationen för att dra på cykelkläderna.

Coachen är i Spanien och cyklar loppet La Titanica (156 km och över 3 000 höjdmeter) som den galning han är. Gubbarna hade inte tid för fröken och en var dessutom krasslig. Fick alltså försöka hitta motivation för att cykla själv. Insåg trots allt att fröken behöver cykla. Frågan var bara vad kunde motivera en cykelrunda just idag?

Var är motivationen

Efter att ha funderat ordentligt kom fröken fram till följande argument:

  • solen sken (bra argument för cykel) men det var bara 13 grader.
  • vinden var svag (extra skönt när man trampar själv)
  • målet 6500 km kommer inte att nås om fröken inte trampar även i höst
  • humöret blir automatiskt bättre under och efter en cykelrunda
  • valfri fart kan användas vid solocykling (idag blev det lugnt)
  • naturen är vacker på hösten med alla färger.

Höstfärger på dagens cykeldress

Här tog argumenten slut… Har ni fler fröken kan använda sig av så känn er fria att tipsa. För det kommer garanterat att vara fler dagar i höst när fröken får problem med motivationen.

Höstfärger i naturen

 

 

Kom i alla fall ut och kan tala om att alla punkter på frökens lista infriades. Det blev en lugn och behaglig 6 mils runda i vackert höstväder och målet 6500 km är lite närmare.