Fin cykelväg mellan Heby och Morgongåva

Fröken cyklar INTE i regn eller när det är risk för regn. Det är en självklar princip. Hon blir kall, cykeln blir skitig och det är allmänt besvärligt. Därför kan man fråga sig vad som hände idag!?

Fröken och coachen var i Sala på födelsedagskalas och i bakluckan på bilen låg Calle, för fröken hade eventuellt tänkt att cykla hem till Uppsala. Himlen såg MÖRK ut men trots det bytte fröken om till cykelkläder när det var slut på kak- och tårtätandet. Galet!

Älgparken var tydligt skyltad :-)

 

Trampade på mot Heby, coachen passerade med bilen och tog några bilder. Från Heby blev det fin cykelväg till Morgongåva. Nu stänkte det lite i luften och coachen kom tillbaka med bilen och undrade om fröken verkligen var säker på att hon skulle cykla hem. När någon säger så till fröken vaknar lill-djävulen till liv. Fröken hör sig själv säga: ”Ja, åk hem du jag trampar!” och så svängde hon av mot älgparken för att ta småvägarna hemåt.

Fröken och älgen… Omöjligt att få till en bra bild

Vid älgparken ångrade fröken sitt svar till coachen. För då kom regnet! Fy sjutton för regn. Sedan höll det på tills fröken började närma sig Uppsala. Men, att ringa till coachen och be om att bli hämtad – ALDRIG. Någon stolthet har även cykelfröken, även om hon är allmänt pipig.

Frökenflinet är på…

Finns en fördel med regn! Tro det eller ej men det får fröken att trampa fortare. Regn i kombination med hyfsat bra vindar gjorde att till och med coachen verkade lite imponerad över tempot fröken hållit själv på sina 75 km. Men, trots det kan fröken lova att det inte ska bli en vana att cykla i regn.