Bästa Calle

I förra bloggen skrev fröken om problemet med snor  när det blåser och är kallt. Det kom många olika förslag på hur fröken ska göra för att lösa snorandet. Men, på dagens runda gick det som förra gången – snor på cykelbyxorna. Men, eftersom fröken lånat coachens cykelbyxor gjorde det inte så mycket.

Fröken blev påmind om ännu ett höst/vinter problem. Kyla på vissa kroppsdelar på grund av brist på vettig utrustning.

Glad fröken

Nu ber fröken alla som är ointresserade av den kvinnliga kroppens anatomi att sluta läsa. För det här är ett problem som bara rör kvinnor, tror fröken i alla fall. Problemet är kalla bröst! Ja, du läste rätt fröken fryser om sina bröst när hon cyklar på höst vinter. Ja, även när hon vintersportar. Varför är det så?

Ja, fröken har inte lyckats hitta en vettig vinterbh. Det innebär att hon kör med sin vanliga träningsbh, som blir svettig och kyler. Inte alls skönt! Det finns bh:ar för vinterbruk i exempelvis merinoull. Men, de är inte gjorda för medelålders fröknar, där tyngdkraften börjar göra sitt och kupstorleken inte är A eller max B utan F/G. Nej, de som fröken sett/hittat ger inget stöd och i frökens värld är de mer som ett kort linne som slutar under bysten än en träningsbh.

Tåhättor är fantastiska på hösten

 

Fröken undrar, hur gör alla andra som tränar ute den kyliga delen av året och som behöver stöd för brösten och som har lite större kupor. Fröken tror att hon i princip provat alla märken av ”vanliga” sportbh:ar (som finns i hennes storlek) och har konstaterat att de kyler när man svettas och det är kallt ute. Hjälp! 

Så idag kom fröken hem nedkyld om brösten och varm i övrigt.