Nej nej nej det är inte kul längre….

Nu får det vara NOG med trainer och Zwift för i vår. Vill UT och vill ha grusfria vägar. Men, gruset ligger tjockt i Uppsala ännu! Har sett någon liiiiten grusfri sträcka men inte många. Tycker att det är rimligt att Uppsala kommun börjar med att sopa i frökens kvarter, så att hon enkelt kan ta sig ut på landsvägarna runt om Uppsala. Vill ha +10 grader och sol också. Ett fullt rimligt önskemål. Alla makter måste samarbeta, för att fröken ska komma i form. Först till Skandisloppet och sedan till det läskiga loppet i Pyrenéerna.

Städa genast bort allt grus!

Inte nog med att fröken satt och var less hela sitt trainerpass, när det var dags för pip- och gnällbloggen kom hon inte in på hemsidan. Lyckades tydligen ställa till det genom att skriva fel code …. Coachen stod bakom fröken och suckade över hennes ”klantighet” men hemsidans administratör var en riktig hjälte och guidade fröken, så nu är hon insläppt. Och kan pipa över hur less hon är och att makterna inte samarbetar.

Och om det var någon som läste frökens jublande blogg häromdagen kan det vara bra att påminna om att frökens humör kan pendla FORT.