Höftlyft med kettlebell och gummiband

Om det är någon av frökens nuvarande eller före detta elever som läser detta, är det först och främst BRA att ni läser och sedan är det även BRA att ni ser att när fröken får en läxa så gör hon den. Slutsatsen blir att om fröken gör sina läxor kan hon tvinga sina elever att göra läxor fröken delar ut.

Höftlyft på sidan

 

Inledde alltså denna fantastiskt vackra marsdag med 20 minuter trainer som uppvärmning innan det var dags för LÄXAN = naprapatens styrkeövningar. Dessa övningar ska göra TRE gånger i veckan med efterföljande stretch. Erkänner direkt, det är inte kul att göra läxan.

Benlyft på sida med gummiband

Försöker tänka att läxan ska förbättra fröken. Precis som fröken brukar påpeka för eleverna att det är bra att öva, på exempelvis ekonomiska grundbegreppen, ofta för då kommer kunskaperna att sitta som berg och det blir inga problem på framtida prov. Eleverna brukar se tvivlande ut och fröken förstår nu varför. Fasiken har gjort läxan tre gånger den här veckan och inte sjutton är fröken 100% starkare eller har 100% mindre ont. Nej, förändringen är marginell. Men, får väl leva som fröken lär… dvs fortsätta att kämpa med läxan. Någon gång måste det väl ändå bli resultat?