Här passerar vi ett kosläpp som hade dragit till sig cirka 3000 besökare enligt TV

Stor variation i dagens blogginlägg. Börjar med det besvärligaKYLA. Vem sjutton har sett till att det är isande kallt ute och fröken måste klä på sig: cykelbyxor med luddig insida (3-kvarts långa), benvärmare, tåskydd, cykeljacka som är luddig, väst, buff…. Ja, kort och gott värsta vintermunderingen! Det är inte OK i maj månad.

Stanna inne då kanske någon tänker… men hur ska det då gå med frökens uppbyggnad och rehab? Nu när det äntligen börjar hända saker. Ja, då är risken att fröken INTE fortsätter att utvecklas – ve och fasa!

Nu över till händer! Fler än fröken som har små händer? Eller känner någon med små händer? I så fall läs fortsättningen av dagens blogg. Det är OK att läsa även om man bara är allmänt nyfiken (eller som fröken föredrar att säga intresserad).

Här fick fröken ligga först i kylan

Fröken har relativt små händer och de är dessutom klena. Ja, det senare säger coachen ofta när fröken inte får upp flaskor, burkar och annat.

Fröken har nu under en period varit extra klen i vänster hand (efter att ha krossat armbågen och fått protes). Håller fortfarande på och bygger upp styrkan i vänster arm/hand  och kan konstatera att elektriska växlar är fantastiska för små klena händer.

På cykeln i Spanien har fröken ”vanliga” manuella växlar (ultegra) på racern och här hemma har hon motsvarande fast elektriska på Calle. Det är skillnad som dag och natt för frökens händer. Växlingen på spanjenracern (Evo) är klart jobbigare och besvärligare än på Calle.

Dagens tips från fröken blir därför har du små och lite svaga händer är det elektriska växlar som är grejen.