Dagens rygg!

Den svenska ”pölsäsongen” är i gång, dvs stora delar av Sveriges cyklister roar sig med att cykla runt olika sjöar (pölar). I morse var det dags för Siljan runt. Enligt alla uppdateringar på FB verkar det ha varit bedrövligt väder. USCH! Tur att fröken och ”pölar” inte hör ihop. Nej, för fröken blev det åtta mil med coachen runt om Uppsala.

Fick vara först ibland

 

Vädret var grått, blåsigt och 16 grader. Ganska OK faktiskt. OBS! fröken klagade inte över vinden inte ens när coachen mosade i 34 km/h i motvinden.

Coachens strumpor är lika gula som rapsfältet

 

 

 

 

Hela rundan mosade coachen på och fröken bet i hans hjul, så pass bra att hon fick BERÖM TVÅ GÅNGER! Ja, det hör verkligen inte till vanligheterna. Han sa till och med ”Verkar som din plattmosform har kommit….” sedan skrattade han lite och påminde fröken om att hon INTE har någon som helst nytta av att kunna plattmosa i Pyrenéerna. Nej, då är det helt andra kvaliteter som behövs för att överleva Treparriscos den 17 juni. Måste både kunna cykla uppför och våga nedför. Fy sjutton! Det kanske inte är så dumt med svenska ”pölar” när allt kommer omkring.