OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Calle på mysutflykt

…. snart är det (h)jul och då borde alla snälla cykelfröknar få många (h)julklappar. Nej, fröken har inga orimliga krav. Behöver absolut inte ha en ny cykel. Calle och fröken trivs otroligt bra med varandra fortfarande. Fast lättare och snyggare hjul har väl ingen sagt nej till?!

Slå inte heller in några starter till läskiga cykellopp. Den typen av (h)julklappar ger bara fröken ångest. Tänker fortfarande med ”fasa” (och en gnutta stolthet – fröken fixa det) på årets 50-års present från coachen – Girona Gran Fondo. Det var varmt svettig och vansinnigt jobbigt. Hur sjutton fröken klarade av det?  Ja det är en fråga som fortfarandefår många kloka människor att slita sitt hår när de försöker komma på en logisk förklaring

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Överlevde med nöd och näppe Girona Gran Fondo

Snygga cykelkläder uppskattas mycket – fröken har blivit lite smått kär i märket Black Sheap. Tror att mjuka klappar därifrån skulle passa alla (h)julvänner bra och fröken i synnerhet.

DSC_0049b

Black sheap kläder passar så bra i Spanien….

Sedan kan man toppa säcken med gott rött vin – bra återhämtningsdryck efter en skoj runda – fast det går lika bra med champagne. Fröken är inte kräsen på den punkten.

Goda chokladpraliner är väl nästan ett måste. Mörk choklad är ju rena rama hälsoenergin för (h)julälskande cyklister.

snälla tomten… ta cykelkärran och fyll den med (h)julklappar och trampa hit. Fröken lovar att fortsätta vara snäll och så bjuder hon på en (h)julglögg när du dyker upp.