OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frågan på frökens jacka är bra!

Racerpremiär på hemmaplan med coachen. En coach som verkar vara i oförskämt bra form. De första tre milen på rundan körde han som en tok. Hävdade bestämt att det var omöjligt att cykla långsammare… påstod att det kändes som R5:an (hans cykel) hade motor. Calle (frökens cykel) hade inte motor, det är då en sak som är säker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coachen har hur mycket energi som helst!

Till slut lyckades fröken få coachen att lugna ned sig en aningens. Då efter drygt fem mil ”dör” fröken. Fy fasiken, vad vidrigt jobbigt det var att ta sig hem. Lägg till att vi hamnade i världens regnskur när det var drygt en mil kvar och blev genomvåta och isande kalla och alla förstår att frökens humör var i botten vid hemkomst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vem vågar sätta sig upp mot den här coachen?

Ja, ett tag var det så illa att fröken funderade på om hon skulle ta sig hem. Ja, Vilden …. fröken VET ät mer! Men…. det är inte alltid så himla lätt. Vågade inte kliva av och vägra cykla hem. Coachen hade aldrig gått med på det och dessutom såg han farlig ut.

Blev totalt drygt 8 mil på premiären. Och farten är inget att skryta med!

Knät höll tills regnskuren gjorde fröken kall. så det kanske finns hopp om bättring på den fronten. Det var väl det enda positiva idag!