Halv storm ute idag. Det var inte speciellt frestande att ge sig ut på jogg med kollegan A i den vinden. Men, vi kom ut, tack vare A får fröken lov att erkänna (motvilligt).

Fröken i täten och A efter – så såg det aldrig ut för ett år sedan när vi joggade. Vi har fått ombytta roller. Hur sjutton gick det till? Men, stopp det är inte min och A:s ombytta roller som är temat för dagens blogg även om den frågan är väldigt intressant. Tillbaka till ämnet….

skumpa

Vad säger du A? Läge att fira?

När vi joggade där i ”stormen” funderade fröken på ett förslag som en vän gett henne. Förslaget var att fröken borde börja gå på gym och springa på löpbandet, för att inte behöva utsätta sig för storm, halka och andra nycker från naturen.

Insåg dock när jag joggade där på grusvägen och precis sett fem rådjur och kände vinden i ansiktet att NEJ! Jogga gör man UTE.

Ute får man uppleva årstidernas växling, natur och med lite tur se ett och annat djur, det är motivationshöjande. Men, hur hittar man motivationen på ett band inomhus? Och tro det eller ej men det funkar att jogga i regn, snö, halka och tydligen i halv storm också.

Stormen var tydligen bra för farthållaren, fröken. Hon drog A i det högsta genomsnittstempot någonsin idag. Vi har helt enkelt aldrig joggat fortare. Fasiken – tror bestämt att A och fröken borde fira…