Tänk er själva, det är den tredje januari och fröken har cyklat 10 mil och 900 höjdmeter. Hur galet är inte det!? Lägg till att coachen var den som pep mest under rundan och ni inser att det här inte var någon normal tredje januari.

Coachen testade sina nya skor idag

Fröken trodde i morse att det skulle bli en plattrunda. Det är ju ändå vinter i Spanien och då ska man enligt fröken UNDVIKA stigningar för det är kallare ju högre upp man kommer. Denna enkla logik verkade coachen ha missat och eftersom han är coach och fröken adept hamnade vi ovanför havsnivå. SUCK.

Första stigningen var helt ok, sedan ledde coachen in fröken på en cykelväg med världens värsta ”knäppa”. Det var INTE OK.

På väg till ”knäppan”

Den lutar klart över 10% och precis när fröken pressar sig upp skriker coachen: ”Ställ dig upp!” Som syns på bilden gjorde fröken det.

Fröken står upp och det lutar faktiskt så mycket som det ser ut.

 

 

 

Fasiken vad foglig fröken var på dagens runda. Tror att coachen var i chock. Han är inte van vid att fröken fogar sig i hans order.

Vet inte om det var att fröken ställde sig upp som gjorde att hon slog personligt rekord på knäppan – men det gjorde hon!

Coachen fryser

Nu hamnade vi i isande kall luft under drygt en mil och coachen frös, frös och frös. Vilket han berättade (läs pep om) hela tiden.

Det blev värmande café con leche innan nästa två stigningar.  Ja, ni läser rätt coachen fick fröken att cykla tre stigningar och en vidrig knäppa på samma runda.

Hur sjutton ska det här året utvecklas med denna galna start?