Rutiner! Ett ord som för en del är som ett rött skynke och signalerar tråkigt. För fröken är rutiner härligt. Rutiner kan enligt fröken leda till välmående det gäller bara att använda dem på rätt sätt.

Lite längre byxor och tåhättor behövdes -ingen värme

Just nu håller frökens höstrutiner på att sätta sig. Det gäller att hitta en balans mellan jobb, träning, trist hemarbete och nöjen. Lyckas fröken med detta kommer hösten att bli kanonbra!

S och G möter upp den väntande fröken

 

 

 

Onsdag = frökens lediga dag och den ska användas för bra saker det vill säga helst cykling. Idag blev det så. Hade träff med S och G på vanliga stället (se där en bra rutin… man vet var man ska ses). Vi gav oss iväg mot Knivsta den vanliga vägen (även det en bra rutin) och fick sällskap av en gubbe till. Det var alltså fröken och tre gubbar på dagens runda.

Just här låg fröken sist….

S styrde upp gruppen och fick oss att köra lagtempo med korta förningar. Ja, även fröken tog sina pass i spets. Tro det eller ej… men hon gjorde det UTAN att klaga och tyckte till och med att det var skoj.

Fikastopp blev det i Knivsta – även det en bra rutin – med god napoleonbakelse innan vi trampade hemöver igen.

Den här onsdag blev en FULLTRÄFF, den användes definitivt till något bra. Cykling (75 km) med trevligt sällskap och fika. Det är både träning och nöje på samma gång. Svårt att toppa! Och den innehöll en hel del rutiner…. Slutsats! Rutiner är bra!