Ingen skoj läsning

God fortsättning! Ja, det har fröken fått lära sig att man ska säga så här efter jul. Och eftersom fröken är väluppfostrad – tro det eller ej – så inleds dagens blogg med god fortsättning. Fast så ”jäkla” god är den inte. Utanför fönstret kommer det ned något läskigt, fröken hade galet ont i sin höft på julafton och VÄRST av allt fröken är 78 km BEHIND. Målet på 6500 km i år är kört. Det har blivit för korta pass och för på trainern under hösten. Får skylla på höften – alltid bra att ha något att skylla på. Låg hyftsat till när inomhussäsongen började men sedan har det gått utför.

Idag lydde fröken stallorder (läs coachens order) och cyklade på lätta växlar och helt platt på trainern. Coachen har tjatat på fröken att det är så hon ska göra på trainern, inga backar och inget tävlande med små gubbar. Suck! Blir ju så himla trist! Men, det spar på frökens höft och så får fröken till ett lågpulspass.

Eftersom årets mål är kört är det dags att börja fundera på nästa års mål! Hm…. Vilka mål ska fröken ha? För en del andra är nog målet redan klart! Och det finns säkert ett helt gäng, uppsalacyklister, där ute som anmält sig till Team Skoda  – en chans att cykla tillsammans med 22 andra motiverade och glada cyklister och få coachning. Cool grej! Tydligen kan man anmäla sig fram till den 6 januari.