Var tvungen att prova DIREKT

Vilken tur att fröken arbetar 80% på skolan och är hemma på torsdagar! Annars hade hon missat hjultomten. Är dock lite besviken… han var skäggig (som tomtar ska), hade kroppsformat som en tomte MEN han kom i en vit bil! Va! Alla vet ju att det är renar som gäller eller i det här fallet hade väl cykel och cykelkärra passat bra.

Kommer att ha snygga kläder i alla fall.

Han lämnade av varsitt set cykelkläder till fröken och coachen. Tror att tomten insåg att fröken åtminstone måste ha snygga kläder när hon ska åka som en snigel uppför den avslutande backen på Skandisloppet. Tomten måste känna till frökens devis”Är man inte snabb måste man ha snygga kläder och cykelprylar.” Men, tänker kanske någon… varför fick coachen kläder? Han är ju både snabb och stark (i alla fall i jämförelse med fröken).

 

Snygg detalj på kragen

Fröken har också funderat på varför coachen fick. Någon elak person kanske tänker att han behöver lite uppmuntran för att han står ut med fröken. Helt FEL tänkt! Det är fröken som står ut med coachen. Frökens gissning är att coachen mutat tomten, det är den enda logiska förklaringen.