M har klickat ur för drickapaus

Fröken och coachen hade äran att idag få ta med frökens kollega M på hennes debutrunda på racer. M var precis som alla som första gången sitter fast med fötterna på en racer ”lätt skräckslagen”. Men, hon gjorde inte en endaste SPD-vurpa – önskar att fröken varit lika duktig första gångerna hon var ute trampa. Får dock erkänna att fröken gjort många SPD-vurpor, senast en i Spanien på jullovet. Det är ju på gränsen till pinsamt.

Fröken är först upp i backen

 

Coachen tog hand om M, han instruerade i växling och annat och lär tydligen ha puttat M uppför en backe. Det missade fröken totalt eftersom hon låg först och tog vinden! Ja, ni läste rätt – fröken TOG vinden!

 

Fröken kollar upp att M har det bra på cykeln

På vägen tillbaka konstaterade coachen att M har alla förutsättningar att bli en cyklist… Hon började nämligen låta som en ”fröken” i uppförsbackarna och i motvinden….dvs en aningens pipig.

Coachen testade Ellen

Hoppas nu att rundan gav M inspiration till fler rundor. Och att coachen inte skrämde henne, men han verkade ovanligt snäll. Han brukar i och för sig vara snäll mot alla utom fröken när det gäller cykling. Och kanske var han lite extra glad eftersom han invigde ”Ellen” vår tjusiga cykel som vi ropade in på musikhjälpen, målad av Lilla Berlin.

Snart har frökens skola ett helt cykelteam…. och fröken tar faktiskt åt sig äran för det.