I morse var det dags! Kroppen gillade inte de senaste två veckornas skolstartsstress. Den protesterade! Humöret och psyket var vad man kan kalla ”guppigt”. Lägg till ett rejält munsår och mystisk matthet i kroppen. Sammantaget gjorde det att fröken skickade ett meddelande till S att han fick klara sig själv på dagens cykelrunda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Innan start – har inte insett hur guppigt det är än.

Vadå cykla en tisdag tänker nu någon! Det är nyordning i höst fröken är ledig på tisdagar. Meningen är att det ska tränas då, gärna tillsammans med Å och S på en cykeltur. Nu blev det en extra timme i sängen och sedan bokläsningen på balkongen.

Men, efter lunch började känslan i kroppen släppa. Fröken vet – av erfarenhet – att träning är bra för psyke och stress. Tanken på att cykla själv i vinden kändes dock övermäktig! Det är då fröken tar fram baddräkten och simglasögonen och åker till sjön. Inte det smartaste hon gjort!

Varför har INGEN av alla mina triathletvänner talat om hur hopplöst det är att simma när det är vågor och guppigt? Det var galet! Nåja, en timmes simning i sjö är väl alltid bra träning eller? Blev i alla fall trött!