Armen når fram på motionscykeln.

Nog för att det är isande kallt ute var och varannan dag men det är inte dessa grader som i första hand intresserar fröken just nu. Nej, här är det helt andra grader som är intressanta…. hur mycket rörligheten ökar i armen.

 

Hur sjutton ska fröken fixa Evos styre och cykelflätorna?

 

Var till sjukgymnasten idag och fick svar på hur mycket armbågen utvecklats de senaste 14 dagar. Sämst resultat var det på ”räta ut armen” där det bara förbättras fem grader. Det är illa för fröken behöver få ut armen mer för att kunna sportlovscykla i Spanien. Måste ju nå fram till styret. Styret på Evo (frökens spanienracer) går inte att jämföra med styret på den motionscykel fröken sitter på i gymmet. Evo kräver MER.

Bättre hade det gått med förmågan att vrida handen– hela 10 graders förbättring. Förmågan att böja armen hade ökat med 15 grader. Det har fröken märkt för hon kommer åt att fixa en enkel tofs i nacken igen. Men, hur sjutton det ska gå att fixa cykelflätor … Ja, det känns avlägset.

Frågorna är nu…. Hinner armen utvecklas så att det går att nå styret? Och kommer fröken att kunna göra cykelflätor igen? Om någon nu tänker ”Kan inte coachen göra cykelflätor åt fröken?” Så är svaret NEJ, NEJ, NEJ! Han fixar inte ens enkel tofs. Till sist men inte minst…. Kommer läkaren att säga att det är ok för fröken att cykla på slutkontrollen, dagen före avresan till Spanien.