DSC_0877b

Inget lagomt med att dränka huvudet fyra gånger på en runda

Lagom, detta lilla trevliga ord passar fröken perfekt. Börjar dock misstänka att det inte finns något lagom i Spanien och det är nog därför coachen trivs så himla bra här. Det är hans finska bakgrund som verkar passa perfekt ihop med den spanska mentaliteten. Jag vet det låter konstigt men finnar och spanjorer verkar passa perfekt ihop.

Idag beställde fröken en ”lagom” frökenrunda anpassad till värmen, som inte alls var lagom med frökenmått mätt utan spansk – 33 grader mitt på dagen. Det blev 120 km och 1263 höjdmeter…. Inget lagomt med det om ni frågar fröken. Tvärtom – det är typiskt spanskt och typiskt coachen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inget lagom med att kyla fötterna på en runda

Allt är MER i Spanien! Solen strålar mer, himlen är blåare, bergen brantare, rundorna längre, blommorna större och mer intensiva i sina färger och fomer, havet saltare, familjen viktigare och man kan bli adopterad av en spansk familj (det är vi – hur galet är inte det?) … Det är inte ens i närheten av lagom. Så snacka om att cykelfröken ”lagom” har problem!

 

 

DSC_0876b

Säg fröken vad är lagomt med detta?

 

 

Efter dagens runda summerade fröken – med hjälp av coachen – årets sommarcykling i Spanien. Har cyklat 28% LÄNGRE än förra året och tagit 35% mer HÖJDMETER. Inget lagomt med det heller.

Ge fröken MER LAGOM!!!