OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Från en av årets rundor

Äntligen har förkylningen släppt sitt järngrepp om fröken. Så idag blev det ett styrketräningspass (lilla ettermyran – det borde göra dig glad). Faktiskt det första träningspasset sedan förra tisdagen.

Medans jag höll på med mina övningar så funderade jag som vanligt på en massa saker, som:

  • Vem kom på att det skulle vara 30 kilo på min skivstång? (Definitivt INTE fröken.)
  • Hur svårt kan det vara med armhävningar? (Oändligt är det korrekta svaret.)
  • Och andra väsentligheter…. som ni märker är det en ooootrolig intellektuell verksamhet i en medelålders frökens hjärna när hon tränar.

Men, det var en tanke som bet sig fast lite extra! Coachen triumferande utrop igår ”Jag har passerat 100!” Givetvis fattade jag ingenting av detta utrop. Förstod dock att det var något bra för han såg så där nöjd ut, som bara han kan…. Till slut klämde han fram vad det var. Han har registrerat 100 cykelpass på Strava i år!

Bandereta1-0398

Vissa av coachen rundor har varit lite coolare än mina

Nu när jag stod där och slet med vikterna började jag fundera på: Hur många cykelpass har fröken registrerat på Strava i år?

Efter avslutat styrkepass – jag avhöll mig från att avbryta mitt i för att kolla – loggade jag in och svaret är! Håll i er nu….. 108 pass. Det innebär att jag ligger före coachen….. Det hade väl ändå ingen kunnat tro?!

(Vi ska dock inte jämföra hur många mil som körts under säsongen för då….. )