DCIM100GOPROGOPR0015.JPG

Fröken i blått…. Längst fram

Var inte direkt ensam om att tillbringa en timme på förmiddagen i Watopia – Zwiftvärlden för cyklister. Nej det var cirka 1000 cyklister till från världens alla hörn som roade sig.

Fröken har fått löfte av naprapaten att cykla ”försiktigt” om fröken är ordentlig och gör alla övningar hon fick. Vad kan bli mer försiktigt än att välja ”flat” i Watopia? Några små stigningar och annars är det platt och fint. Man behöver inte hänga på snabbecyklisterna och inte försöka cykla om andra cyklister, finns ingen anledning till det. Och den drygt tre hundra meter långa sprinten med tidtagning kan man låtsas att man inte ser. Ni ser man kan ta det hur lugnt som helst.

DCIM100GOPROGOPR0013.JPG

Lugnt och fint

Fröken lät snabbecyklisterna åka förbi och försökte inte hänga på – lugnt och fint var ledordet. Men, frestelsen blev stor när fröken märker att hon tar in på andra cyklister, att öka liiiite måste väl räknas som lugnt och fint? Och ett försök på sprinten måste man väl ändå får göra?

När fröken gjort försöket på sprinten och slagit personbästa (YES) kommer coachen in i cykelrummet och hojtar: ”Skulle inte du ta det lugnt idag?” Ingen gratulation till frökens personbästa nej då! Småsint av coachen tycker fröken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gjorde alla övningar

Efter avslutat pass körde fröken igenom naprapatens styrkeövningar och stretchövningar UTAN att fuska. Det var inte riktigt läge att fuska med dem efter fröken ”lugna” cykeltur i Watopia.