Snön yr om coachens skridskor när han stannar.

Har hört om par som åker ut på långfärdsskridskoturer med en ryggsäck full med varm choklad, mackor och bullar. Vilket lyxliv! Det är vad fröken kallar mysigt friluftsliv.

Det här lär tydligen var bra för fröken

 

 

 

Friluftsliv med coachen är något helt annat det är TRÄNING! När andra åker runt plogade banor eller snöfria isar så ”tvingar” coachen ut fröken på Tämnaren! Inget ont om Tämnaren, men det var definitivt inte hit Uppsalas skridskofantaster vallfärdade denna gråa söndag. Sjön var täckt med 2 cm pudersnö och bitvis var det ”jäkligt” knottrigt och ojämnt under snön vilket fick fröken att stupa som en fura vid ett tillfälle.

Äntligen på väg tillbaka till bilen

Givetvis stoppade inte detta coachen! Nej, då ….han tittade lätt chockat på fröken när hon hävdade att det var jobbigt och läskigt att åka i snön! Enligt coachen var detta perfekt – knappt några andra skrinnare och fröken fick träna på balans och sina nojor. Behöver fröken tala om att det inte fanns någon ryggsäck med på rundan. Fick några torkade aprikoser vid ett tillfälle – får väl vara tacksam för detta. Men, inte är det som varm choklad och limpmackor med ost. Nej, då fröken är inte bitter!