OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fredagsplågad fröken

Idag var det trainerdags efter jobbet. Ja, fröken vet att en del har börjat cykla ute. Men, det är kallt ute! Så det får bli några pass till inomhus.

Lät coachen bestämma pass! Inte så smart! Han slog till på Cap de Formentor, en riktig plågsam backe.  Som motståndare la han frökens bästa tid, sedan tidigare, och sin egen bästa tid (som är körd på ett högre motstånd än vad fröken har).

Gick ut hårt – ingen mesig start. Efter första stigningen hade fröken drygt 30 sekunder till god på coachen och 40 på sig själv. I den andra stigningen när det blev riktigt brant sjönk avståndet till coachen stadigt. Fröken körde så svetten sprutade men vad hjälpte det? Han är för stark när det blir mer än 8% lutning – fasiken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coachen vann :-(

Inför den sista lilla knölen upp till fyren låg fröken lika med coachen. MEN på den sista korta stigningen förlorade fröken 10 sekunder och fick kramp i höger vad. TIO SEKUNDER!!! Fy sjutton! Inget fredagsmys utan en ren fredagsplåga!

Finns dock en tröst! Slog min förra bästa tid med 1 minut och 18 sekunder. Coachen var faktiskt nöjd med fröken… Tro det eller ej?! Påstår att träningen ger resultat! Men, kan någon förklara för fröken varför det är så svettigt och plågsamt att träna!?