OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Snöstorm där ute… USCH

Snöstorm utanför fönstret – läskigt! Nästan lika läskigt som att ha problem med låret. Det är just nu en lång lista på saker som gör ONT! Det gör ont att gå, lyfta och sträcka på sig…. Och har fröken suttit still för länge gör det extra ONT. Men, som genom ett under – så här i adventstider – gör det inte ont på cykeln.

Tro det eller ej men efter en timme på trainern idag kändes det bättre i lår/ljumske än på hela vecka. Det var sann LYCKA.

forsta-advent

Zwift lockar fram frökens horn

Zwift – frökens nya passion – lockar fram små horn på fröken. Hade bestämt mig för att ta det försiktigt och lugnt, och till en början trampade fröken på utan att bry sig om andra cyklister. Men, sedan kom det en manlig cyklist och la sig på frökens hjul. Hallå! Varför ska fröken dra runt honom? Hm! Det slutade med att fröken ökade farten och åkte ifrån honom. Ha!

På banan fröken åkte finns en sprintdistans med tidtagning. När man kör lugnt och fint struntar man i den – självklart. Första varvet gick det bra. Men, på andra varvet växte hornen  och fröken la in en tyngre växel och körde järnet. Slog min tidigare bästa tid – YES. Men, om någon lyssnat när fröken skrek åt sig själv ”Ta i då för fan” hade risken för att bli inspärrad varit uppenbar. Vad är det med fröken?