Det lutar…..

Vem hade trott i början på säsongen att fröken skulle komma upp i fikadistans (det vill säga minst sex mil) igen? Ja, inte fröken. Men, idag blev det 73 km med coachen och en fantastisk fika i Örsundsbro på ”Ria hela människan”. Vi satt under ett äppelträd och njöt av både goda smörgåsar och fikabröd. Härligt!

Fika… smörgåsarna kom …

 

 

Nu undrar nog en del om frökens blogg bara är positiv idag och om de i så fall läser fel blogg. Nej, nej… det finns en del att klaga på. Fasiken, fröken måste ju leva upp till sitt rykte som pipig.

Den här ryggen ser fröken OFTA

Cyklade en del på cykelbanor och HELT plötsligt var asfalten borta och det kom ett parti med GROVT grus. Hur sjutton kan man göra så? Obegripligt! Lägg till att det var rejält ”vassa” asfaltskanter. Som gjort för punktering eller i värsta fall vurpa. Dåligt skyltat också, inte alls OK.

En av alla små uppförsbackar

 

Fröken är dessutom fortfarande ”klen” och ”usel” på småbackar och coachen, som var dagens cykelguide, drog fröken över Dalby på hemvägen. Och alla Uppsala cyklister vet att där är det så kuperat som det kan bli runt Uppsala. En klar prövning för fröken. Men, coachens devis är ju att det som inte dödar härdar…. Måste dock erkänna att fröken är tveksam till om det stämmer.